Mino & Tauri 2016

Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 26
Bron:
Mino en Tauri zijn twee aliens die op Aarde zijn neergestort en die doorheen het korenveld de weg naar hun ruimteschip moeten terugvinden. Tijd om hen te helpen!

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Het spel bestaat uit vier magnetische spelborden. Mino en Tauri (magnetische pionnen) worden aan weerszijden van het spelbord geplaatst, en gaan op zoek doorheen het doolhof naar twaalf objecten terwijl de zandloper loopt.
In het COÖPERATIEVE SPEL zijn er drie rondes. Een ronde wordt beëindigd als zandloper leeg is OF alle twee de voorwerpen gevonden zijn OF de aliens vier keer van het het spelbord gevallen zijn.
Zet de pionnen op het spelbord en de zandloper en de objectkaart gelijktijdig om en start het zoeken.
Aan het eind van drie rondes krijgt u een score op basis de verzamelde voorwerpen. Het hoogste niveau is 31-36 punten.
Je kan ook met teams spelen. De objectkaart heeft kleuren die de actieve spelers tijdens die beurt aanduiden. Alleen de actieve spelers mogen met elkaar praten.
Het COMPETITIEVE SPEL kan worden gespeeld met 3-4 spelers. Spelers spelen met wisselende partners, maar altijd als een paar aan de zijkant van het bord. De speler die met zijn verschillende partners de meeste voorwerpen vindt, wint het spel.
Mino & Tauri is een leuk spel voor kinderen. Het is gemakkelijk aan te leren en zelfs volwassenen kunnen er plezier aan beleven.
De magnetische pionnen en spelborden zijn degelijk en ogen mooi en trekken meteen de aandacht. De spelborden kunnen in verschillende richtingen gedraaid worden en variëren in moeilijkheidsgraad.
Het coöperatief spel is leuker dan het competitieve spel.
Aantal spelers 2-4 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Mino & Tauri