Minne & Meer 2022

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 75
Bron:
Onder de noemer 'Minne en meer' werkten enkele Expertisecentra Dementie een spelpakket uit om als hulpverlener seksualiteit en intimiteit bespreekbaar te maken.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Deze doos bevat 3 spellen.
Het spel 'Minne' is een 'doe en denkspel' voor hulpverleners. Het is een intervisiespel waarbij hulpverleners a.d.h. van kleine doe- en denkopdrachten stilstaan bij het onderwerp 'beminnen en graag zien' bij mensen met dementie.
In het spel 'Lief' wordt hetzelfde thema bespreekbaar gemaakt met behulp van een kaartspel bij mantelzorgers van personen met dementie.
En als laatste is het kaartspel 'Jef' ontworpen om met personen met dementie zelf over beminnen en graag zien te praten.

Dit spel is een absolute aanrader om rond het thema 'Seksualiteit en intimiteit bij personen met dementie' in gesprek te gaan. Doordat men een spel uitwerkte voor zowel hulpverleners, mantelzorgers als personen met dementie zelf, is het heel bruikbaar voor iedereen die rond dit thema wilt werken.
'Minne & Meer' is niet alleen inhoudelijk goed uitgewerkt! Alle spellen zijn nog eens in aparte doosjes, met een aantrekkelijke lay-out en goed kwaliteit uitgevoerd!
Mooi gedaan!
Aantal spelers 2-80 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Ouder dan 18j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Minne & Meer