The Number 2023

Categorie:
Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 20
Bron:
Elke speler schrijft een getal op van drie cijfers. Maar zorg dat je cijfers niet voorkomen in de kleinere getallen van de medespelers. Zitten enkel unieke cijfers in je getal, dan scoor je punten kunnen niet meer gebruikt worden. Verrassend spelletje.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
In "The Number" onthullen spelers gelijktijdig een driecijferig nummer in een simpel push-your-luck spel. Hogere nummers worden gediskwalificeerd als ze cijfers delen met lagere nummers, waardoor spelers strategisch moeten kiezen om hun eigen nummers te beschermen.

Het spel draait om het vermijden van gediskwalificeerde nummers en het scoren van het eerste nummer in je eigen reeks. Het biedt verrassende diepgang voor zijn eenvoud en is geschikt voor korte speelsessies. Het vereist het lezen van je tegenstanders en kan strategische elementen bevatten voor ervaren spelers.

"The Number" biedt een leuke uitdaging en kan intens worden als spelers zich verdiepen in de strategie. Hoewel sommige handelingen repetitief kunnen aanvoelen, wordt de diepgang van het spel gewaardeerd. Voor liefhebbers van snelle, strategische spellen is "The Number" zeker het proberen waard.

Aantal spelers 3-5 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
The Number