All in All 2022

Categorie:
Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 10
Bron:

Omschrijving

Bron: Spellenlab
De speeltafel wordt een universum. Tien ruimteportalen strekken zich uit tussen de spelers die door hen worden verkend - als ruimtereizigers in het jaar 83.784. Aangekomen bij het volgende portaal, trekt de actieve astronaut een ruimterelikwie uit de kaarthand van een andere speler en plaatst het als een vondst in de ruimte. Voordat de spelers diepere sferen van de ruimte binnendringen, mag elke speler nu stoppen en landen op het portaal dat ze zojuist hebben bereikt. Wie dit doet, ontsnapt aan het mislukken van de missie als een "Sabortal" de verdere vliegroutes van de ruimteschepen kruist. Degenen die erin slagen om bijzonder diep in de ruimte te landen, zullen de eersten zijn om de meeste vondsten die in de ruimte zijn verzameld te verzamelen en, indien mogelijk, naar hun thuisplaneet te brengen. Degenen die doorvliegen totdat een "Sabortal" niet landt, blijven echter met lege handen achter. Maar zelfs deze uitbundigheid kan worden gecorrigeerd, omdat met behulp van stelende buitenaardse wezens zelfs ruimterelikwieën waarvan wordt aangenomen dat ze verloren zijn gegaan, nog steeds kunnen worden verkregen.
Na verschillende vluchtmissies is de winnaar degene die zijn thuisplaneet een unieke verzameling ruimterelikwieën geeft.

AL MET AL is een ruimteavontuur dat spelers veel "vrijheid om te vliegen" biedt voor bijzonder spannende beslissingen en hen uitdaagt om de horizon van hun eigen risico's te verbreden "tot het einde van de wereld".
Aantal spelers 3-6 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad moeilijker
All in All