Hikes 2021

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 34
Bron:
Doorloop samen 3 hikes en probeer via een pad het eindpunt te bereiken! De tocht zet in op het vertellen, creativiteit en samen denken. Het doel... de verbinding tussen de spelers te vergroten.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Tijdens dit spel gaan de spelers samen op 'Hike'.
Tijdens het 'wandelen' doorlopen ze 3 verschillende etappes waarbij er telkens op verschillende vaardigheden van de spelers ingezoomd wordt. Bij de 'Vragenhike' wordt de klemtoon op het 'vertellen' gelegd; in de 'Speelhike' wordt er een beroep gedaan op de creativiteit van de spelers en tijdens de 'Denkhike' worden er meningen gedeeld. Telkens als er een opdracht tot een goed einde gebracht wordt, verdient de groep een stuk van hun pad. Op deze manier proberen zo samen tot het 'eindpunt' te geraken. De spelers leren elkaar in dit spel een stuk beter kennen doordat ze uitgedaagd worden om voortdurend meningen, verhalen... 'te delen' met elkaar.

'Hikes' is een eenvoudig aan te leren, goed uitgewerkt en uitdagend spel waarbij het niet lukt om 'niet te delen' met elkaar. Wat ons betreft een aan te raden spel om met groepen rond verbinding te werken. Het is een mooie methodiek om elkaar een heel stuk beter te leren kennen.
Aantal spelers 2-0 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Hikes