Stranger Things: Attack of the Mind Flayer 2021

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 22
Bron:
Gezonde en bezeten personages nemen het inde spel tegen elkaar op. Gezonde personen proberen te overleven en bezeten eprsonages proberen ook de anderen in te palmen. Probeer de anderen in te schatten en de juiste kaarten aan de juiste personen te geven...

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Dit spel doet onmiddellijk denken aan 'Weerwolven'. In dit spel wordt je personage bepaald door een kaart, moet je bluffen, anderen overtuigen en verborgen houden wie je bent.

Bij het begin van het spel zijn er één of meerdere mind flayers en gezonde personen. Tijdens het spel neem je om beurten een kaart en geef je deze door aan andere spelers. Zo verzamel je avonturenkaarten. Dit kunnen 'harde klappen', helpende handen', 'mind fayer-kaarten' of 'herinneringen' zijn. Wie start als mind flayer probeert de andere spelers bezeten te maken. Iedereen die 3 mind flayer-kaarten in de hand heeft, wordt bezeten en speelt onder hetzelfde hoedje als de eerste mind flayer. Een herinneringenkaart kan een mind flayer-kaart teniet doen, net zoals een 'helpende hand' een 'harde klap' neutraliseert.

Tijdens 3 vergadermomenten wordt een speciale opdracht uitgevoerd en moeten alle spelers kaarten uitwisselen met de spelers naast zich. Ook zo kunnen de mind flayers zich verspreiden.

Het spel is in het begin niet zo eenvoudig. Naarmate je verder komt in het spel, heb je het meer en meer door. Je hebt best een goede spelleider bij dit spel. Als deze leider het spel kan inkleden, wordt het een erg leuk spel. Wanneer iedereen in het spel opgaat, durft spreken en bluffen, is dit een leuk spel. Spannend....!
Aantal spelers 4-10 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad moeilijker
Stranger Things: Attack of the Mind Flayer