Andor: Jonge Helden 2020

Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 30
Bron:
De welpen moeten bevrijd worden uit de grot. Daarvoor moeten de spelers samenwerken om enkele opdrachten tot een goed einde te brengen. Echt samenwerken is een must!

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Bij dit spel gaan de jonge helden een aantal opdrachten aan. Het uiteindelijke doel is om 3 jonge welpen te bevrijden uit de grotten. Deze laatste opdracht kunnen ze alleen voltooien door eerst andere opdrachten tot een goed einde te brengen. Als de andere opdrachten goed volbracht zijn, mogen ze namelijk de brug over die naar de grotten leidt. Het spel is een zeer aangenaam en goed coöperatief spel. De eerste keer dat je het spel spelt, komt er heel wat uitleg en materiaal aan te pas. Alles wordt snel duidelijk.
Het spel bestaat uit verschillende opdrachten waarvan je er steeds enkele kunt uitkiezen. Samenwerken is een must, anders kun je dit spel nooit winnen.
Op de doos staat de leeftijd van 7 jaar vermeld. We raden dit spel aan met een iets oudere leeftijd. De leeftijd van 7 jaar is enkel mogelijk voor kinderen die gewoon zijn om spellen te spellen en die het spel spelen met oudere spelers.
Het spel is moelijker te spelen met 2 spelers. Elke speler heeft een eigen karakter met speciale mogelijkheden en tijdens het spel moet je deze wel gebruiken om verder te kunnen.
Een goed coöperatief spel voor (niet te) jong en oud!
Aantal spelers 2-4 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad moeilijker
Andor: Jonge Helden