Team Story 2021

Categorie:
Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 15
Bron:
De vertellers vertellen samen een verhaal aan de hand van een aantal kaarten. De gebruikte kaarten worden op een storybord gelegd. De luisteraar probeert de details te onthouden van wat wordt verteld. Daarna probeert hij de juiste kaarten te vinden.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
De vertellers vertellen samen een verhaal aan de hand van een aantal kaarten. De gebruikte kaarten worden op een storybord gelegd. De luisteraar probeert de details te onthouden van wat wordt verteld. Daarna probeert hij de juiste kaarten te vinden tussen de andere kaarten die worden toegevoegd en probeert deze in juiste volgorde op het storybord te leggen. Hij krijgt daarvoor 60 seconden.
De kaarten verschillen soms maar in kleine details: bv. de ene kaart toont een tovenaar met een hoed op en de andere een tovenaar met een hoed in de hand.
Dit spel bevat 2 soorten stapels kaarten: magiekaarten en avonturierkaarten. Er wordt telkens met één stapel gespeeld. (Mixen is ook mogelijk)
Er is een puntensysteem voorzien met sterren: zowel de vertellers als de luisteraar kunnen punten scoren.
Elke kaart bevat ook een nummer dat moet genoteerd worden. Het spel is wel bedoeld vanaf 5 jaar. We raden aan om bij deze jonge spelers een spelbegeleider te voorzien die de nummers opschrijft. Bij die jongere spelers raden we ook aan om het puntensysteem en de zandloper weg te laten en coöperatief te spelen.
Aantal spelers 2-7 spelers
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Team Story