Pirates! 2014

Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 28
Bron:
Bij dit strategiespel probeer je voorwerpen te combineren die op je schatkaart getekend staan. Wie de voorwerpen in de juiste volgorde op het bord kan zetten, wint edelstenen. De rijkste piraat wint het spel.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Dit mooi vormgegeven spel toont een landkaart. Daarop plaatsen de spelers tijdens hun beurt één van volgende voorwerpen: een boom, een huis, een schelp of een berg. Voor het plaatsen zijn enkele regels waaraan de spelers zich moeten houden.
Het doel is om de voorwerpen in dezelfde volgorde te plaatsen als op de kaartjes die de spelers in handen hebben. Wie een juiste combinatie kan maken, wint één of meerdere edelstenen. Het spel duurt niet lang. Zo is er tijd om révanche te nemen in een tweede spel. :-)
Het is een strategiespel, waarbij spelers bij elke zet moeten nadenken van het meest strategisch is. Een leuke uitdaging voor kinderen, die ze al spelenderwijs zullen leren. Het materiaal werd vormgegeven met het oog op de doelgroep: kleurrijk, maar voldoende strak en toch fantasievol.
Aantal spelers 2-4 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Pirates!